Ciclismo

Santa Susanna se ha convertido en un destino de turismo deportivo consolidada para ciclistas de todo el mundo gracias a contar con un alojamiento especializado, rutas BTT atractivas para todo tipo de ciclista, servicios personalizados y un gran ambiente ciclista.

Cycling Santa Susanna es un proyecto que nace a partir de la certificación de Santa Susanna como Destino de Turismo Deportivo en 2007.

Aprovecha las infraestructuras deportivas (Centro BTT, Estación de Ciclismo, Club Ciclista), turísticas (oferta hotelera y de ocio) y comerciales (comercios) que os ofrece Santa Susanna!

Descarga el tríptico de Cycling
logo logo logo
VOLVER AL LISTADO

Alrededores Santa Susanna

Ruta que permet descobrir els municipis del voltant de Santa Susanna, on el recorregut trepitja força asfalt durant els primers quilòmetres. La ruta permet també en aquests primers quilòmetres, viure la tranquil·litat que suposa pedalar arran de mar. Un cop sortim de la primera línia marítima, travessarem algunes poblacions fins entrar als boscos d’alzina i bruc característics del Parc Natural del Montnegre.

És una ruta perfecte per veure el funcionament de les bicicletes elèctriques ja que en les primeres rampes del recorregut, agrairem el suport de l’assistència de la bateria.

Com a punts d’interès destaquem el castell de Palafolls en els primers quilòmetres i ja en els darrers, l’ermita d’Hortsavinyà.

La ruta finalitza amb l’opció de fer un corriol molt divertit que demanarà la destresa dels ciclistes sobre la bicicleta i qui no s’hi vulgui aventurar, podrà realitzar els últims quilòmetres per la pista fins trobar-se al cap de pocs metres les dues opcions, fent d’aquesta ruta el màxim adaptada possible per a tots es grups.

 Ver la ruta |  Track gpx